Tajikam Worldwide Community

Tajikam Community => Questions & Assistance => Topic started by: Lindt on April 23, 2009, 02:26:12 AM



Title: Emoticons not working! Why?
Post by: Lindt on April 23, 2009, 02:26:12 AM
okay so... sometimes when I want to insert emoticons, I'm able to do so, but most of the time I can't. when i click on one, nothing appears in my text box.

on top of that, i can't italicise or underline or make my text bold. this has been going for aaaaaaaaaages and would appreciate it if this could be fixed!


Title: Re: Emoticons not working! Why?
Post by: Khurasani on April 27, 2009, 06:26:03 AM
Thanks for feedback. We have it and will fix it soon.



Title: Re: Emoticons not working! Why?
Post by: Lindt on May 07, 2009, 05:36:55 AM
hey admin,
hyperlink isn't working either!


Title: Re: Emoticons not working! Why?
Post by: Unity on May 07, 2009, 06:15:15 AM
When i post something in farsi and different text size, instead of the text all smilies appear.


Title: Re: Emoticons not working! Why?
Post by: PORS on May 25, 2009, 01:19:57 PM
Unity,

I think they have to be deleted :P (again) LOL. Perhaps, if we get older layout back permanently, it might show Persian script again - not sure though.

Sorry, it bothers you so much. Believe me, I am tired of these smiles too. :)



- Pors.

can the admins do something about these silly smilies?  it seems that the forum  doesnt support persian script.


Title: Re: Emoticons not working! Why?
Post by: PORS on May 25, 2009, 01:42:50 PM
Unity,

If you open your firefox and install the link I have posted before (http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=BUIGP (http://get.adobe.com/flashplayer/?promoid=BUIGP)), and restart it - that "must" work!

If not, then there is something wrong with the computer. But we have to move these conversations to other thread.


I am using Mozilla Firefox

I have also got firfox, pors told me about it awhile ago,  but even with firfox it does not work.